Start her

Hei og velkommen til Joerundpiano!

Dette er en side for deg som vil lære å spille piano; uavhengig av om du søker deg mot en utøvende karriere eller aldri har tatt i en tangent.

Jeg lager alt undervisningsmateriale selv og bruker denne siden aktivt i min egen undervisning. Mine elever får i tillegg til det du ser her tilgang til alt mitt øvrige materiale, med store mengder øvelser, sanger, arrangement, og noter i arkivsystem. I menyen over finner du teori og videoleksjoner i alle nivåer fra helt nybegynner til avanserte teknikker, samt informasjon om meg, og kontaktskjema.

2 thoughts on “Start her

  1. Hei, jeg er en voksen dame som har ønsker å lære meg å spille piano, men har aldri fått sjansen til nå som jeg er pensjonist. Jeg kan ikke noter og har aldri spilt noen strument. Jeg fant din side på tilfeldig. Tror du at er det mulig for meg å lære å spille piano?

  2. Jeg er en godt voksen mann som har bestemt meg for å lære piano.
    Jeg fant denne siden ved et tilfelle, men jeg har faktisk en ung slektning ved konservatoriet i Kristiansand, som har piano som bi-instrument. Morsomt.
    Jeg har ikke sett alt som er å se, men jeg er umiddelbart tiltalt av måten du presenterer stoffet på: Rett på sak uten noe snikk-snakk – Kjør akkorder.
    Jeg spilte en del gitar tidligere, men har fått ødelagt noen fingertupper, så pianoet ligger bedre for meg nå, men akkorder er velkjent, og skalaøvelser er en velkjent pine. Jeg håper jeg kan bruke siden din en del fremover. Den er en inspirasjon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s